Over ons

Even Voorstellen: Robert Rep, uw automakelaar.

Na jarenlang als ondernemer zijn sporen te hebben verdiend en een trouwe klantenkring te hebben opgebouwd, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanuit zijn passie en liefde voor auto’s is Robert onder de naam deautomakelaar.com gestart met zijn eigen bedrijf, waarmee hij als onafhankelijk automakelaar u van dienst wil zijn. Met de formule van deautomakelaar.com speelt Robert in op de steeds veranderende automarkt. Een markt met veel aanbiedingen en een groeiend online autoaanbod , waarin veel kansen en financiële voordelen worden geboden voor zowel de koper als de verkoper, maar ook een markt met veel risico`s.

En juist deze risico’s probeert Robert als automakelaar voor u weg te nemen. Met zijn commerciële achtergrond, technische ondersteuning en oog voor kwaliteit is Robert de juiste persoon om u als klant te begeleiden en te adviseren met de aankoop of verkoop van een auto. En hij is pas tevreden wanneer u wegrijdt in de auto van uw dromen, die aan al u wensen voldoet.

Zijn advies is objectief en betrouwbaar en hij werkt op provisie basis. Dit wil zeggen, dat er pas provisiekosten in rekening worden gebracht, na een succesvolle transactie. Hierdoor wordt de klant niet onnodig opgezadeld met kosten. De klant krijgt de beste inruil- en verkoopprijs voor zijn/haar huidige auto en de scherpste aanbieding voor de auto die men aan wil schaffen.

Uit het complete Europese autoaanbod wordt voor u als klant de beste auto geselecteerd. U kunt uw wensen kenbaar maken via het formulier op de website. Robert neemt dan persoonlijk contact met u op om al uw wensen te verwezenlijken in de uiteindelijke aankoop van uw droomauto. Volgens een professioneel aankoopadvies regelt hij indien nodig ook de import, de RDW-keuring en het op naam zetten van het voertuig. Ook bedingt Robert de beste prijs voor uw huidige auto, onafhankelijk van de nog aan te kopen auto. Hierdoor bent u als verkopende én aankopende partij verzekerd van de beste keus en de scherpste deal. U profiteert als klant van zowel de aankoop- als de verkoopprocedure van deautomakelaar.com.

Dus voor een deskundig advies deautomakelaar.com.